Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

# wszystko w pobliżu...

czy chcę to - właściwe,
zielony świat
zbierać w garść

czy chcę to - możliwe
skórę dotykać
brzegiem rozpisywać

gdyby przestać dziś wieczorem
- czy byłoby dobrze ?
powstrzymać światło

* o poranek po prostu odmierz mnie na dzień

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!