Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

O wszystkim

czy bosko jest w niebie
nikt z stamtad nie wrocil
nie dowiem sie
poki zyw

poswiadczy kto
ze anioly maja skrzydla
schodza na ziemie
kiedy pora wziazc

ja tego nie wiem
chociaz tologia reczy
jaki na ziemi
tak i w niebo

na ziemi urodzonych
martwych i zywych
ze swiata na swiat
pomiesci

ciekawy zem
pojde i powroce
jako pierwszy
o wszystkim opowiem

8196 wyświetleń
111 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!