Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania do kobiety

Czy będziesz chciała
Kusić mnie wieczorem
Zmysłowo być ubrana
Czarnym lśniącym kotem
Czy poddasz się mym planom
Dasz związać sobie dłonie

W przestrzeni kipi zapach co upaja
Znanej firmy numer osiem
Przy mahoniowym biurku
Powoli tlą cygara

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!