Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Czułości słowo
Prezentem wiersz
Zapierajacy dech
Przychylny wzrok
Chęć dzielenia
Dawania Siebie
Gdy Jesteś
I nie jesteś w potrzebie
Dłoń ciepła czekającą
Szczypta słońca z rana
I ciepła kawa z mleczkiem
Podana.......jak lubię/lubisz
A nocą księżyca blask
Spokój daj Boże Ci - Nam
I jedna gwiazda dla Ciebie
Berehynia - taki symbol
Miłości - Niezależności
Dla Ciebie Przyjacielu
...

28.02.2022
22:33 - 41

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!