Menu
Gildia Pióra na Patronite

bufor

czułeś to samo
co ja
ale któreś z nas się myliło
w mojej głowie wojna
strzelaliśmy do siebie chwilami
pociskami namiętności,
zostawiły za sobą dziury
prysły zmysły,
jak im nie wstyd?
już Cię nie widzę
nawet w marzeniach
nie dotykaj więcej
moich snów

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
  • książkoholiczka

    20 September 2015, 11:00

    Haha, niezamierzone , ale dalsze wersy też mi tutaj pasują!
    Serdeczne dzięki

  • książkoholiczka

    19 September 2015, 23:35

    dziękuję bardzo za miłe słowa ;)

  • 19 September 2015, 23:32

    Kobieto! jak Ty skaczesz po wersach! robisz to bardzo dobrze!
    przyjemne, gustowne, o czymś, o czymś pięknym, ale smutnym, szatkuj te słowa jeszcze tutaj!
    widzę ogrom delikatności i duży potencjał