Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wystarczy wyznanie miłości

Czułe słowo to zbyt mało
Jeśli wciąż się pragnie
Nakarmić serce i ciało
Znacznie więcej i więcej

Bez okazywania uczuć
Świat ubożeje miłość
Staje się pusta i trudna
Gdy nie ma się jak przytulić

Myśli nęcą do pieszczot
Nie wystarczy raz wyznać
Jak bardzo się kocha
Każdy dotyk na wagę złota

Kiedy jest się pieszczochem
Ciągle śni się o więzi
Muśnięciu na sobie
Wyznanie nie wystarczy

Kiedy chce się poczuć
Ciepło dłoni i ust
Karesy są pod wydział
A marzyć nie kosztuje nic

93 507 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
  • kukaczka

    27 September 2021, 17:13

    ..bez okazywania uczuć, miłość jest trudna (jeśli to miłość?) 🍁

    od Malachite, yestem, Eneida