Menu
Gildia Pióra na Patronite

miejsce

Czuje że wszystko powoli traci swój sens
nie znalazłem swoje miejsca mimo tylu klęsk
podjąłem każdą nierówną walkę o przetrwanie
choć wiedziałem że nie mam szans na wytrwanie

Czy tylko kłamstwo może mnie kształtować?
czy moje szczere ja ma szanse się pokazać?
nie wiem kiedy napotkam granice możliwości
czy to definitywny koniec mojej osobowości

Przecież też mam marzenia i cele
chyba nie wymagam zbyt wiele
chciałbym móc poczuć się swobodnie
sam ze sobą poczuć się wygodnie

Kiedyś bywało podobnie zmierzało w złym kierunku
wtedy też od nikogo nie otrzymałem ratunku
podobno za bardzo się przejmuję
chyba źle to w słowa ujmuję

Bo nikoga już nie porusza
udręczona samotna dusza
Nigdy nie zostaję sam
Więc nie brakuje mi ran

Każda rysa niedoskonałości w obrazie jedności
jest rozdrapywana przez fale złości
Chcę znaleźć się na innym miejscu
chyba siedzę w samym przejściu

Tylko krok brakuje w każdą stronę
choć przebijają sie przez obronę
mogę zając jedną ze stron szali
Ale wybieram równowagę i środek choć mój świat się wali

1461 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący