Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mama?

Czujesz to... wiesz, że tak jest.
Jestes mamą!
Tylko gdzie twoje dzieci?
Badasz to uczucie...
Jest prawdą!
Więc dlaczego nie masz kogo przytulić?
I już wiesz!
Musisz je odnaleźć!
Teraz! W tej chwili !
Twoje dzieci tam są i tesknią tak jak ty!
Musisz je szybko odnaleźć, żeby o Tobie nie zapomniały.
Żeby swiat ich nie skrzywdził...
Zdążyłaś?

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!