Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda mojego serca

Czujesz to?
Jeśli nie
Przyłóż rękę
Do mojego serca
A potem spójrz mi w oczy
I spytaj czy jestem poważny
Gdy mówię o miłości
Szaleńcze tempo
Jego bicia
Niechże ci uzmysłowi
Że chciałbym zostać
Twoim spełnionym marzeniem
Zgodnie z którym
Wielka namiętność
Pochłonie twą duszę
Teraz już wiesz
Kim jesteś dla mnie....

52 584 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!