Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia świąt

Czuję smak powrotu,
spokój serca wytworu.

Czuję bliskość domu,
wnętrze własnego pokoju.

Czuję zapach ciast,
podwórka smak.

Czuję przyjaciół bliskość,
rodziny ciepłą czułość..

Czuję głosy mi znajome,
choinki ozdobione.

Czuję śnieżną biel za oknem,
prezenty pod choinką pozostawione.

Czuję radość ze spotkań,
iskrę z ludzkich spojrzeń.

Czuję tajemniczą magię potężnie Nas łączącą
a to co chce,
to życzyć Was wszystkim wesołych, rodzinnych świąt.

23 689 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    23 December 2015, 22:07

    :) dziękuję i wzajemnie radosnych świąt!

    ...też napisałam wiersz trochę wcześniej o takim tytule *magia świąt* ;)