Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jednocześnie kocham cię i nienawidzę

Czuję zapach twój
Żyjesz zbyt rozrzutnik by z tobą być
Rano coś wypijesz później, znów cię w domu nie ma
Wracasz do mnie już tak rzadko
Wczoraj miałaś rozerwany stanik
Rozmazaną twarz twoją brałem w dłonie kiedy znać cię nie chciałem
Lubisz zabawę, lubisz mężczyzn to cię zgubiło
Patrz to nasz syn
Dla ciebie to Tania rozrywka
Nie widzisz jak lecą mu łzy po policzkach
Ja przeżywam chwilę ciszy gdzieś na pozór
Tocząc wojnę gdzieś w środku
Dzwonię do ciebie nad ranem ty nie odbierasz
No tak dla ciebie to tylko melanż

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    20 July 2019, 22:30

    Dziękuje, równiez pozdrawiam

  • Malusia_035

    19 July 2019, 11:23

    Ładny :)

    Pozdrawiam :)