Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie radość

Czuję wiatr na swojej twarzy...
Czuje dotyk lipcowego słońca...
Czuje ból w swoim sercu
Nie potrafię zapomnieć
Jestem inna osobą
Coś się stało ,
nie jestem tym kim chciałabym być

Pragnienie śmierci dopada mnie
Zamknąć oczy i odlecieć
Nie pamiętać już nic
ze wszystkich chwil

Tak bardzo boli
to co mi zrobiłeś..
Nie sądziłam że Ty
zranisz mnie...

I wciąż kocham Cię
pragnę byś porwał mnie
i nigdy nie oddał

Nie mogę tak dłużej
Spalam się

2304 wyświetlenia
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!