Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

czuję twoje piękno
zmysłami ogarniam
obejmuję rozumem

nie chcę żyć złudzeniem

- a trawa rozkosznie
nieba dotyka

39 436 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!