Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wszystko ma sens - szaleństwo też? "

Czuję Twoją obecność
Dziękuję - Jesteś oparciem
Gdy jestem zagubiona
Wśród myśli i słów
(Nie)wierszy tworzonych
Nie potrafię tego nazwać
Być może jestem szalona
Widzę Cię wszędzie
W każdej myśli i wierszu
Za bardzo tęsknię
Ile dni...tygodni...miesięcy
Kto pierwszy zgadnie
Ile czekać nam przypadnie
Co nam jest pisane
Cztery pory roku
W jednej jesieni Bycia
Przed nami wiele dróg
Szczytów do zdobycia
Czy wystarczy nam życia
Napisz " coś " w wierszu
Udziel odpowiedzi
Może filozoficznie ?
Jak pięknie przemijamy...
Jak bardzo tęsknimy...kochamy...
Jak jesień gubi liście złociście
Jak zima się skrada srebrzyście
Napisz w wierszu - liście
Będę czytała z uwagą oczywiście
Twoje logiczne myślenie
Moje sensu gubienie
Cudowna droga - ma znaczenie
Wszystko ma sens
Nastąpi spełnienie - wierzę
Czekam

08.11.2021
23:11

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!