Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...mów do mnie...

..czuję
Twój oddech

jak wiatru wiew

czuję
Twoje myśli

przenikają poprzez zmierzch

tańczą w ciszy
małe płatki słów..

szeptaj myślą
dotykiem do mnie

...mów...

78 384 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących