Menu
Gildia Pióra na Patronite

głębia

czuję sól na ustach
i palące słońce
czy to właśnie koniec?

myślałam kiedyś
że będzie spokojnie
walczę o powietrze

w huraganie myśli
chyba ostatnim
szukam nadziei

znajduję rozpacz
na dnie

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!