Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czuję się różą
jerychońską
Gorący wiatr miota moim wyschniętym ciałem
po gorącej pustyni uczuć
i zamykam się w sobie
a gdy kropla, choć jedna
upadnie na stęsknione miłości usta
odżyję.

2902 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • Gold Fishy

    21 May 2010, 15:06

    I każdy czeka na tą jedną kroplę...