Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pusta...

Czuję się
pusto...
Pusta
Jak w próżni
Gdzieś pomiędzy
nocą
a porankiem...
Słońcem
a Księżycem..
Ziemią
a Wszechświatem...
Pusto
Bez czucia
Jak
we śnie...
Jak w życiu
Pustym...
Więc obudź mnie...
I zanurz
mnie...
W ustach swych...
I zanurz mnie
w sercu
swym...
Bym była...
Pusta..
Niepusta...
Spokojna...
Niespokojna...
W Tobie...

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Inel

    29 October 2012, 18:04

    Chaos kontrolowany. ;)
    Uwielbiam te urywane wersy. Pozwalają emocjom wypływać poza formę. ;)
    Pozdrawiam,
    M. ;)

  • WolfSoul

    15 October 2012, 14:39

    Podoba mi sie ta chaotyczność...prawdziwe myśli :) pozdrawiam.