Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczekaj...

Czuję jak stąpam
po kruchym lodzie
kiedy codziennie
uczucie do Ciebie

Staję się nieznośne
gdy potrafisz związać
moje dłonie krótkim
słowem "poczekaj"

Nie przyznam się
ile razy przed snem
szukam gorączkowo
Twojej obecności...

17.01.2016

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    19 January 2016, 18:49

    Dziekuje Wam !!!

    Sciskam cieplutko !

  • misiek45

    18 January 2016, 22:24

    Pięknie składasz słowa i myśli Aniu :) Pozdrawiam Ciebie serdecznie :)

  • Cris

    18 January 2016, 18:22

    Tęsknotą zapisany, bardzo ładny...