Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrastasz z mojego bólu, istoto

Czuję jak
odpadają mi oczy
I nie mam już powiek
Nie mam powrotu

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!