Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezdech...

Czuję coraz większy
brak powietrza
kiedy biorę głęboki
oddech na życie

Beznamiętnie
szukam tlenu
w Twoim jednym
krótkim pocałunku

Tak boję się
zamknąć powieki
bo nie jestem
pewna czy będziesz...

09.06.2017

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • fyrfle

    9 June 2017, 23:04

    Ciśnij go niech się zdeklaruje