Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję Cię.. Och czuję.
Coraz mocniej i dotkliwiej.
Słyszę Cię. Jesteś blisko.

Wiem, że przyjdziesz, to takie nieuniknione,
Ale proszę, nie dziś, nie w tym momencie..

Już jesteś..Tak bardzo tego nie chciałam.
łudziłam się, że nie wrócisz.
Jednak jesteś z balastem wielu łez
Me serce nie zniesie drugi raz niespełnionej miłości..

5097 wyświetleń
55 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!