Menu
Gildia Pióra na Patronite

Haec Est Fides (Oto Wierność)

Cztery ściany pokoju
Zagłuszone echem
Zbudzone co chwilę
Moim głośnym oddechem

I zdjęcie Twe:
"Oto wierność"
Przytulam do siebie

I niepewność życia na ziemi
I niepewność życia w niebie

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    23 October 2012, 00:39

    Racja w życiu nie ma nic pewnego,a co dopiero w niebie-pozdrawiam:)