Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róża od Ciebie

Czołgam się po dywanie wspomnień
Łzy lecą po policzkach
Paznokcie wbijam by walczyć
Te same miejsca odwiedzam
Wszystko pachnie Tobą
Ocieram łzy i wącham
Zasuszoną różę od Ciebie
Choć nie pachnie
Zabrałeś jej życie
Odszedłeś to uschła
A tak czuła
Po płatkach róży ustami się skradam
Sypią się jak życie
Nie podlewane
Tracą moc
Wiem co czują bo mam to samo
Powoli umieram razem z różą
Mijają dni
Utkanych marzeń codzienności
Opadam z sił
Jutro kupię sobie różę
Będę udawała, że od Ciebie
Może znajdę w niej trochę Nas...

Thebestkasiaa 31.07.2016

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    2 August 2016, 00:06

    Dziękuję :) :) :)
    Krisso - Dziękuję za różę - złapałam :)
    RozaR - Miło mi , że tak czujesz :)
    Magosiaa - Małgosiu cieszę się, że tak myślisz :)

  • Magosiaa

    1 August 2016, 21:19

    Jestem pod wrażeniem wiersza Kasiu.....
    Pozdr.

  • RozaR

    1 August 2016, 09:03

    Silny przekaz

  • Krisso

    31 July 2016, 22:30

    Takie to życie czasem smutne...Piękny wiersz....
    łap żywą różę Kasiu :))))
    Miłego wieczoru :))))