Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamięć [*]

Człowiek żyje po śmierci
w twojej pamięci,
więc pamiętaj kolego.
Że pamiętanie o zmarłych,
to nic złego.

2237 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    30 January 2015, 12:08

    zgadzam się :)

  • mill

    30 January 2015, 09:05

    ..racja...fisz...