Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na przestrzeni

Człowiek...
więzień przeszłości, bohater przyszłości,
zamknięty pomiędzy scenami początku i końca.
Mimowolny aktor codzienności,
zmuszony grać samego siebie.
Niechętny przyszłości, nostalgiczny przeszłości,
szuka siebie na przestrzeni czasu...

8782 wyświetlenia
104 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!