Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień dobry życie..

..kukaczka na ścianie,
tik-tak, przemijanie,
nakręcona od początku,
balastem przeżyć obciążona,
tik-tak opowieść jeszcze trwa,
codziennie od nowa,
nadal zachwyca,
zachwytem wzruszona,
nie wiem, która to
życia godzina,
nie jestem za wcześnie,
nie spóźniam się,
sekundy nie omijam,
tik-tak daj mi Dobry Boże,
lub życia losie,
jeszcze trochę tych chwil,
tak do przeżycia,
..proszę..
tik-tak tik-tak tik-tak

130 910 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • silvershadow

    30 October 2021, 14:15

    ... a tak-tak-tak-tak.... ;)