Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pierwszy Człowiek "

Człowiek na nasz wiek
Pierwszy człowiek wspaniały
Stroi żarty - Robić potrafi kawały
Jest doskonały
Adam się zwał i zwie
On wszystko dobrze wie
Co i jak... kiedy i gdzie
Dzięki niemu powstał wiesz
Przypadek - nie sądzę
Nie ma przypadków
Kto go wydał - Bóg Jeden (wie )
On stworzony na obraz Jego
Każdy życzenia mu śle
Wszystkiego najlepszego Adamie
Z uśmiechem jeszcze dziś...
Niechaj piękne będą Twoje sny....
Dziwna ja - dziwny Ty
23.08.2022
22:10

281 656 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!