Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżyc, pełnią człowieka

Człowiek może nie jest skomplikowany, jednak ma swoje dwie strony.
Jest jak księżyc.
Pokazuje tylko jedną!
Dla większości nie ujawnia nawet tej pełnej, pierwszej strony.
Dla nielicznych pełnię siebie.
Dla wyjątkowych całość.
I to jest na prawdę piękne!

146 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • silvershadow

    10 July 2020, 07:46

    księżyc jak ołówek z gumką
    taki sam
    (nie-wiary)godny sen
    księżyc odlotową puentą ;)