Menu
Gildia Pióra na Patronite

krzywa

człowiek - linia prosta
przecięty przez drugą
pod kątem, w stopniu

zbiór punktów
tworzących całość
kruchą

ulegnie załamaniu
czy pomknie dalej
ile razy jeszcze

przecięta moja linia
przecięta twoja linia
linia życia

1484 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • silvershadow

    13 July 2020, 17:14

    chwile tworzą wzory z
    "krytycznych" punktów