Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Człowiek jest stworzeniem stadnym,
Lecz są też wyjątki.
Samemu też można być zaradnym,
Można robić we własnym życiu porządki.

Samotniczy tryb życia nie znaczy samotny,
Jak wielu ludzi czasem błędnie myśli.
Każdy kogoś potrzebuje - to jak bilet powrotny,
Do krainy marzeń, gdzie przyjaźń się przyśni.

13 424 wyświetlenia
74 teksty
3 obserwujących
  • 6 August 2013, 20:00

    Dziękuję i pozdrawiam.

  • misiek45

    5 August 2013, 23:45

    Bardzo fajnie wyjaśniłaś w wierszu kwestię samotności -pozdrawiam serdecznie na dobranoc :)