Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Człowieka

Człowiecze!

Przebudź swoje człowieczeństwo!
Zanim zniknie, zapadnie w sen bez odwrotu.
Co zrobisz gdy już nigdy się nie przebudzi?

Krzycz i wołaj,
szarpnij, wylej szklankę zimnej wody!
Czas powstać!

Byś nie umarł w samotności...

11 894 wyświetlenia
109 tekstów
1 obserwujący
  • .Rodia

    21 May 2018, 21:42

    wylej zimną wodę i nalej zimnej wódki
    czas powstać
    czas polać

    byś nie umarł w trzeźwości

  • fyrfle

    21 May 2018, 08:50

    Uważam, ze człowieczeństwo jest bardzo proste i faktycznie jego antytezą jest samotność.