Menu
Gildia Pióra na Patronite

Butelka bez definicji

Człekokształtne szkło
Zwężające się u góry
Tylko połknąć

Zbawienny płyn
Rozlewający się po tak obojętnie już chciwym ciele

Szkliste oczy
Podziurawiona wątroba
Drżąca dłoń sięgająca po rozsypujące się litery

Wszyscy jesteśmy zbudowani z liter
Tylko niektórym trafiły się jakieś felerne czcionki
Litery bez par
Bez słów par litery

Gałki bez źrenic
Wylane białka
Bez definicji butelka

Kwaśny oddech
Gorzka bezsilność
Fantasmagorie na jawie

Wypływa przez na wpół otwarte usta

Zbawienny płyn
Podziurawiona wątroba

11 830 wyświetleń
154 teksty
31 obserwujących
  • RozaR

    23 February 2014, 22:35

    Dobre,- odstawie chyba wiski.