Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatni oddech...

Często przypominasz
wieczorami to niebo
które gości w postaci
pierwotnego piękna

Bywając tak daleki
od samego patrzenia
gdzie jednocześnie
mogę sobie pozwolić

Tylko na sen o Tobie
kiedy czule pieściłbyś
zmarznięty policzek
przez ostatni oddech...

12.11.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • wdech

    13 November 2014, 06:30

    hm, ostatni?
    a potem co?
    jakiś inny respirator :)

  • anita022

    12 November 2014, 20:52

    w moim klimacie ;) brawo