Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekając na Lepsze Jutro

Często zadaje sobie pytanie - Co to właściwie jest życie.
Parodia, wielki teatr, jakaś próba?
Kim ja jestem w życiu?
jakaś rzecz, bohaterka, moze zwykła losu zguba...
Chciałabym znać przyszlość.
wiedzieć co się jutro wydarzy.
Chociaż...jednak nie.
Wybieram spontaniczność, nie chce już wiedzieć co się zdarzy.
Chciałabym tylko aby marzenia się spełniały.
Nie cząstka lecz wszystkie.
Chciałabym zakochać się prawdziwie.
Reszta niech zostanie taka sama.
Niech zostanie to szczęście i przyjaciele.
Niech zostanie ten uśmiech i niech nie liczy się zbyt wiele.

12 228 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!