Menu
Gildia Pióra na Patronite

Często upadam
lecz w prostym słowie... kocham
sens porażek zamykam
wstaję z kolan
otwieram ramiona
przygarniam
przytulam
ocieram łzy
i znikam...

Starlight.

190 658 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • dark smurf

    25 May 2016, 16:40

    Ostatni Bastionie :))
    poprostu świeć ;P
    pozdrawiam

  • 25 May 2016, 11:39

    .... słów zabrakło ....