Menu
Gildia Pióra na Patronite

Często się kłócimy o głupstwa...
Często nie potrafimy sie dogadać...
Ale prawda jest taka,że nie umiemy żyć bez siebie.
Stare przysłowie mówi :
Kto się czubi ten się lubi
Lub kłócily się jak stare małżeństwo.
Jakie nie było przysłowie to Kocham Cię tak bardzo,że żadna kłótnia tego nie zmieni,żadna osoba nie rodzieli....
Wiesz dlaczego ?
Bo prawdziwa miłość przetrwa wszystko

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!