Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poszukiwanie

Często czuję się tak jakbym swe szczęście porzucił daleko, jakbym je stracił bezpowrotnie a przecież bez niego życie jest okropne... Muszę je odzyskać bo wypalam się dnia każdego , czemu nie ma szczęścia mojego??, wiele błędów popełniłem lecz nigdy tak całkowicie jak teraz go nie straciłem...Ważnym elementem jego braku miłość ma głeboka bywała lecz to na próby których nie wytrzymała była wystawiana , nie raz też mnie oszukała,zdradziła bez wiary zostawiła na dnie posadziła gdzie nie raz utkwiłem i tak się odbijałem i kolejny raz odbiłem...Z każdym razem jest coraz trudniej w rzeczywistości ktora boli z braku szczęścia , ważne by się nie poddać mimo nie korzystnej sytuacji , lecz obawa przed tym że tym razem też mi ucieknie albo wogóle zdobyć mi się go nie uda , czuję iż wtedy czeka mnie już bezpowrotna zuguba....

1157 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!