Menu
Gildia Pióra na Patronite

często chodzę do sklepów
żeby nie wyjść z siebie
moja głowa czasem to kupuje
czasem trwonie zmysły
za wszystko płacę gotówką
nie potrafię zbliżeniowo

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • sprajtka

    16 December 2022, 22:23

    On-line
    Ja jak po sznurku
    Zawieszam wzrok
    Na wieszakach
    Szkoda słów
    I gotówki
    Moje słowo droższe od pieniędzy