Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cześć
Cześć
Gdzie się tak spieszysz
Do niego
A on wie że idziesz do niego
Nie.. Chce żeby był zaskoczony
To teraz ty będziesz
Czemu
Bo nie dawno widziałem go z inną

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!