Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dusza w nim zawarta "

Czerwony kleks...Upsss...
Którego nikt nie zabierze...
Fragment serca na papierze...
Cząstka duszy - każdego wzruszy...
Myśl w wyrazie przekazana
W sekretnym miejscu schowana
Czarująca, sładna, radosna, ładna..
Ambrozja dla oczu...delicja dla ducha...
Uśmiech serca i na ustach...
Od ucha do ucha...
Taką moc ma list...
Więc nie czekaj - pisz!
Dzisiaj....zaraz, proszę pisz...
Emocje przelewaj na kartki biel..
Uśmiechając przy tym się....
Ludzie listy piszą...
Czy na innych liczą
Czas wypełniając ciszą?
....

19.10.2020
22:26

281 741 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!