Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czerwoną suknię dedykuję Tobie
jak wszystkie członki mojego ciała
podpisuje je Twoim imieniem
przysięgę recytując z kieliszkiem wina
Oblizuję wargi
zapraszając do tańca
duszę popielatą z miłości
zamienię Cię w podmuch wiatru
wirujący wokół nagich ramion

Otulę się Tobą
nadając nam historię
tchnę w nas istnienie

47 969 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • giulietka

    21 October 2012, 17:50

    Taka poetycka Lady in red:)