Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedem niegrzechów głównych - Nieczystość

Czerwień twoich ust
Dzikość twoich oczu
Otoczona złotym włosami
Pod nimi ramiona,
które słońce pomalowało
mleczną czekoladą

A dalej wzgórza piersi
I tajemnicza blada dolina,
gdzie nie mam odwagi
zatrzymać wzrok

Pragną cię wszystkie
Upojone tobą zmysły

Musisz być od szatana
wiecznie nieczysta kobieto
Skoro mimo twej kruchości
Ulegam twojej sile

Jakby mało było nieczystych
twych comiesięcznych dni
Uczynię cię przeklętą
A obcowanie z tobą
Degraduje ze świętości

103 051 wyświetleń
1195 tekstów
141 obserwujących
  • szpiek

    28 July 2016, 08:28

    Hehe, telefon zjada literki, żarłok :-)

  • Papużka

    28 July 2016, 08:17

    Bardzo dobry :) wprawdzie pisany bez kolacji, ale nie tylko ty na głodzie jesz literki. Pozdrawiam