Menu
Gildia Pióra na Patronite

11.12.2o12

czerwienią szminki na rąbku koszuli
białej jak ma niewinność
skradziona tej nocy
przy blasku księżyca
w podomce
przepasana mrokiem
z warkoczem westchnień upojnych
wetkniętym za ucho
stąpając bosymi stopy
w kurzu przekwitłej miłości
ból tęsknoty swojej odcisnę

27 833 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!