Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamek

czerwień na fioletowym tle

szukamy siebie
na podobieństwo w czasie
przepływającym przez dziurkę od klucza

mrok
odpowiada melancholijnym śpiewem
barda

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących