Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czerń w noc barw
układał się - jak ja
Do snu.
Co dzień, co noc,
na wznak, na wspak.
Gdzie chciał tam gnał
przed siebie - jak ja.
W górę i w dół,
w góry i w szum,
w noc i w dzień.
Gdzie chciał tam jadł
noce senne z ochotą
brał pod włos.
Gdy chciał - jak ja.

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    17 March 2014, 18:08

    dobre