Menu
Gildia Pióra na Patronite

ODWIECZNA WOLA BOSKOŚCI

Moon G

Moon G

Czerń ...
Kolor duszy mej samotnej i Matki Śmierci - Pani Zaświatów i Sądu Ostatecznego w bezpiecznej mej kryjówce pod skrzydeł Jej opieką mocą nadziei pięknej w sercu mym się mieni z głębokim odcieniem najpiękniejszego z pięknych koloru czerwieni ...
Barwy krwi mej o mrocznym odcieniu miłości szkarłatu, którego rzeką płynę z mą lubą łodzią kształtu łabędzia do bram tajemniczych niesamowicie zaświatów ... A wiatr prawdy sprawiedliwy mocą swą wielką rozwiał na zawsze otaczające nas złe i podstępne wątpliwości ...
Teraz zmierzamy już pewnie w kierunku ODWIECZNEJ WOLI BOSKOŚCI.
https://youtube.com/watch?v=7siO6WF_FO4

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!