Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czemu wszyscy mają to o co ja się musze prosić?
O spacer
O przytulanie
O miłość
O zrozumienie
O czas dla siebie.
Czemu to zawsze ja muszę czekać
na Ciebie?
Dlaczego Cię nigdy nie ma
gdy jest mi źle
gdy cos mnie boli
gdy wszystko mi się wali...
Telefon mi Ciebie nie zastąpi
przez niego nie spojrzysz mi prosto w oczy by zrozumieć jaki ból w nich mam gdy na twarzy uśmiech trwa.

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących