Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybrana?

Czemu jestem tak bardzo "wybrana"?

Nie mam łona na dziecko dobrego.
Nie mam płuc do wdechów głębokich
Moje nerwy nie mają ochrony
W mózgu moim wciąż robią się dziury

Radość nie jest już moim udziałem
Miłość szczęściem nie chce obdarzyć
Ciało nie zna dotyku czułego
Ból naznacza dni swoim śladem

Czemu jestem tak bardzo "wybrana"?!

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!