Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kanalia

czemu jemu nie dałaś ryja
teraz
ryłby sobie
świnia to świnia
a jaka szynka z świni jest dobra

człowieku
puchu marny
gdzie się zapędziłeś
skoro do koryta
to teraz żryj
koryto jest twoje

a jak się już utoczysz
to nie zapominaj o tym
że ktoś przyjść po ciebie może

zatem czuwaj
mając oczy szeroko otwarte
ale kanalia
przecież dobrze sypia

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!